Word ook partner van de Vrijwilligerspas Krimpenerwaard!

De gemeente Krimpenerwaard introduceert in het verlengde van de Vrijwilligerpas de 'Samen in de Krimpenerwaard Vrijwilligerspas'. Een pas waarmee deze onmisbare groep mensen wordt gewaardeerd en vanaf 2018 in uw gemeente exclusief voordeel ontvangt op aankopen bij aangesloten partners. Graag zouden we ook uw bedrijf als partner van de Vrijwilligerspas zien.

Wat is de Vrijwilligerpas?

De Vrijwilligerpas Krimpenerwaard is een betaalpas waarmee de vrijwilliger exclusief voordeel ontvangt. Het voordeel wordt bij betaling direct verrekend en het aankoopbedrag minus het voordeel wordt van de pas geschreven. Met het tegoed op de pas kan de vrijwilliger betalen bij aangesloten ondernemers en genieten van exclusief voordeel. Bijvoorbeeld een gratis kop koffie of korting op een knipbeurt bij de kapper op de hoek.

Ook ú kunt eenvoudig deelnemen aan dit maatschappelijk initiatief en samen met de gemeente, de betrokken welzijnsstichtingen én lokale ondernemers het dagelijks leven van de vrijwilliger in de buurt nét dat beetje aangenamer maken. En bovendien profiteert u zelf van meer klandizie en promotie van uw aanbod. Aanmelden kunt u eenvoudig onderaan deze pagina.

Wat betekent deelname voor u?

In contact komen en blijven met een specifieke groep consumenten.
Significant meer bezoekers in uw winkel of onderneming.
Verwerking via veel bestaande betaalterminals.
Geen gedoe met ingewikkelde applicaties en implementatie*.
Promotie op de speciale vrijwilligerspaswebsite (samenindekrimpenerwaardpas.nl), inclusief eigen partnerpagina.
Gratis contentbeheer van uw partnerpagina, inclusief tekst en vormgeving.
Eigen inlog met online, real-time inzicht in de aankopen in uw winkel met de Vrijwilligerspas
Up-to-date rapportages, zodat u hier weer op kunt anticiperen.
Uw bedrijf wordt meegenomen in de online nieuwsbrieven die verstuurd worden naar alle ingeschreven vrijwilligers.
Een eenvoudige en doeltreffende manier om uw MVO-beleid lokaal in te steken.

* Uw huidige betaalterminal is bruikbaar, mits CCV. Voor gebruik van de Vrijwilligerspas moet CCV mogelijk een kleine update van de software doen op uw terminal. Dit gaat op afstand. De klantenservice van GROUPCARD vertelt u graag hoe u dit eenvoudig kunt doen.
Indien nodig ondersteunt GROUPCARD u in deze aanpassing. Naast CCV is het ook mogelijk om via een webterminal mee te doen met de Vrijwilligerspas.

Wat vragen wij van u?

De enige tegenprestatie die we van u als ondernemer vragen is een blijk van waardering van u aan de vrijwilligers. Hoe u dit invult bepaalt u zelf. U kunt bijvoorbeeld denken aan een kortingspercentage op het gehele assortiment of een specifiek product voor een aangepaste prijs aanbieden. De keuze is aan u! Uw deelname levert een maatschappelijke bijdrage waarmee u een groot verschil maakt voor de vrijwilligers uit de Krimpenerwaard.

Sluit u nu aan en vul het aanmeldformulier in! GROUPCARD neemt dan spoedig contact met u op. Wij hopen u als partner te verwelkomen!

 Aanmelding deelname Vrijwilligerspas

  [recaptcha]  Vrijwilligerspas Krimpenerwaard

  De vrijwilligerspas is een blijk van waardering voor alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de lokale omgeving. Met deze voordeelpas wil de gemeente met lokale partners “Samen in de Krimpenerwaard” iets terug doen
  voor deze onmisbare groep.

        GROUPCARD
   Naar boven