Vraag & antwoord

Wat zijn de voordelen van de Vrijwilligerspas Krimpenerwaard?

De Vrijwilligerspas is een gratis betaal- en voordeelpas voor geregistreerde vrijwilligers. U heeft de pas reeds ontvangen omdat u bent aangedragen door uw vrijwilligersorganisatie. Mocht u voldoen aan de voorwaarden kunt u de waarderingspas ook zelf aanvragen door op deze site het online aanvraagformulier in te vullen. Met de pas kan u als vrijwilliger bij diverse winkels en voorzieningen betalen in Krimpenerwaard en van voordeel genieten. Klik hier welke partners exclusief voordeel of acties aanbieden.

Wanneer heb ik recht op een Vrijwilligerspas en Vrijwilligers cadeaubox?

Elke vrijwilliger die vier uur of meer per week of 208 uur of meer per jaar vrijwilligerswerk doet en is aangesloten bij een vrijwilligersorganisatie heeft recht op een Vrijwilligers pas en Vrijwilligers Cadeaubox. De Vrijwilligerspas is alleen geldig in 2018.

Na ontvangst van de Vrijwilligerspas kunt u op vertoon van uw pas uw Vrijwilligerspas de box ophalen op volgende locaties en data:

Elke vrijdag van 9.00 – 12.00 uur                                   Elke vrijdag van 8.30 – 16.30 uur
SWOB/V                                                                               Klantcontactcentrum gemeente Stolwijk
Burgemeester Huijbrechtstraat 2                                    Dorpsplein 8
2861 DA  Bergambacht                                                      2821 AS  Stolwijk
Telefoon: (0182) 350 012, e-mail: info@swobv.nl       Telefoon: 14 0182

 

Waar kan ik mijn Vrijwilligers cadeaubox ophalen?

Na ontvangst van de Vrijwilligerspas kunt u op vertoon van uw pas uw Vrijwilligerspas de box ophalen op volgende locaties en data:

Elke vrijdag van 9.00 – 12.00 uur                                                       Elke vrijdag van 8.30 – 16.30 uur
SWOB/V                                                                                                   Klantcontactcentrum gemeente Stolwijk
Burgemeester Huijbrechtstraat 2                                                       Dorpsplein 8
2861 DA Bergambacht                                                                          2821 AS Stolwijk
Telefoon: (0182) 350 012, e-mail: info@swobv.nl                         Telefoon: 14 0182

Hoe snel ontvang ik bericht nadat ik mijn aanvraag heb ingediend?
Wanneer uw volledig ingevulde aanvraag bij ons in goede orde is ontvangen, dan wordt uw aanvraag in beoordeling genomen. Bij goedkeuring, ontvangt u de Vrijwilligerspas binnen 14 (werk)dagen op de mat.
Bij welke partners kan ik betalen en krijg ik voordeel met mijn Vrijwilligerspas?

Met uw Vrijwilligerspas krijgt u voordeel bij de volgende partners. Houd de website in de gaten, want er komen steeds meer partners bij en nieuwe aanbiedingen bij! Wanneer uw kaart is geregistreerd of uw zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief ontvangt u geregeld informatie over nieuwe acties bij partners.

Hoe kan ik geld op mijn pas zetten?

Op de pagina ‘Mijn Vrijwilligerspas’ kunt u inloggen en uw pas opwaarderen met een zelf gekozen bedrag. U kunt dit eenvoudig en veilig doen via iDeal. Per opwaardering wordt 50 eurocent in rekening gebracht. Om in te loggen dient u uw pas eerst te 'Registreren'. Daarbij maakt u zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aan.

Hoe kan ik zien hoeveel tegoed ik nog op mijn pas heb?

Op de pagina ‘Mijn Vrijwilligerspas’ kunt u inloggen en uw saldo bekijken. Om in te loggen dient u uw pas eerst te 'Registreren'. Daarbij maakt u zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aan.

Mijn Vrijwilligerspas is defect, ik ben hem verloren of kwijt. Wat nu?
Als uw Vrijwilligerspas Krimpenerwaard is gestolen of u bent de pas verloren, dan kunt u een nieuwe pas aanvragen. De kosten voor een vervangende Vrijwilligerspas Krimpenerwaard bedragen vijf euro. Deze kosten kunt u direct via de website voldoen (met een beveiligde iDeal-betaling).
Als u naar “Mijn Vrijwilligerspas” gaat en inlogt kunt u met één klik op “Pas Kwijt” een nieuwe pas aanvragen. U wordt doorgeleid naar de betaalomgeving. Zodra de betaling is bevestigd, nemen wij uw aanvraag in behandeling. Het tegoed van uw huidige kaart boeken wij over naar de nieuwe pas.
Mocht u uw pas nog niet hebben geregistreerd dan moet u dit nog doen om een nieuwe pas aan te vragen.
U kunt dit hier doen: Klik hier of kunt u bellen naar  088 538 70 82 en dan word dit telefonisch gedaan.
Hoe lang blijft het tegoed op de pas geldig?
Het gestortte tegoed blijft geldig totdat de gemeente besluit tot opheffing van de pas. Mocht dit moment zich gaan voordoen, dan ontvangt u tijdig bericht.
Ik ben ondernemer en sluit me graag aan bij de Vrijwilligerspas. Hoe meld ik me aan?

Leuk! U meld zich via de site onder "Voor Partners" heel eenvoudig aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.


Vrijwilligerspas Krimpenerwaard

De vrijwilligerspas is een blijk van waardering voor alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de lokale omgeving. Met deze voordeelpas wil de gemeente met lokale partners “Samen in de Krimpenerwaard” iets terug doen
voor deze onmisbare groep.

      GROUPCARD
 Naar boven