Wanneer bent u vrijwilliger?

U bent vrijwilliger wanneer u vier uur of meer per week of 208 uur of meer per jaar vrijwilligerswerk doet en bent aangesloten bij een vrijwilligersorganisatie. Indien u aan deze voorwaarden voldoet heeft u recht op een Samen in de Krimpenerwaard Vrijwilligerspas.

De vrijwilligerspas is niet meer geldig per 31-12-2018

Als waardering voor uw inzet heeft de gemeente Krimpenerwaard deze Vrijwilligerspas aan u verstrekt. U heeft uw pas zelf geregistreerd zodat u deze kunt gebruiken bij de aangesloten winkeliers en ondernemers. Zo kunt u gebruik maken van vele kortingen en aanbiedingen.

Helaas moeten wij u nu mededelen dat de gemeente, heeft besloten de Vrijwilligerspaspas stop te zetten. De pas is geldig tot 31-12-2018.

Van onschatbare waarde box

De vrijwilligers uit de gemeente die voldoen aan de voorwaarden krijgen naast de Vrijwilligerspas als extra waardering eenmalig een cadeaubox. In deze van onschatbare waarde box zitten cadeautjes en lokale aanbiedingen. U ontvangt bij uw Vrijwilligerspas een brief met informatie over hoe en waar u deze cadeaubox kunt ophalen. U ontvangt de cadeaubox automatisch bij uw vrijwilligerspas. Deze hoeft u dus niet apart aan te vragen. De vrijwilligerspas met cadeaubox kan via de site worden aangevraagd.

Registratie Vrijwilligerspas

Indien u uw Vrijwilligerpas heeft ontvangen, dan dient u deze te registreren en te voorzien van een tegoed. Door uw Vrijwilligerpas te registreren kunt u:

met uw pas betalen bij aangesloten partners
uw saldo eenvoudig opwaarderen via iDeal
uw saldo inzien
uw transacties bekijken
uw pas blokkeren en een nieuwe pas aanvragen

Mijn Vrijwilligerpas

Als houder van de Vrijwilligerspas krijgt u online toegang tot ‘Mijn Vrijwilligerpas’. In deze beveiligde omgeving ziet u het actuele saldo op uw Vrijwilligerspas, uw transacties en genoten voordeel. Ook kunt u uw saldo gemakkelijk opwaarderen en uw persoonlijke gegevens aanpassen. Inloggen doet u eenvoudig rechts bovenaan deze pagina bij 'Mijn Vrijwilligerspas'.

Opwaarderen van uw saldo

Om de pas als betaalpas te kunnen gebruiken en te profiteren van al het voordeel dient er tegoed op uw pas te staan. U kunt het tegoed van uw persoonlijke Vrijwilligerpas zelf opwaarderen. Hiervoor logt u in op 'Mijn Vrijwilligerpas' en via iDeal waardeert u uw Vrijwilligerpas op met een bedrag naar keuze. Per opwaardering wordt 50 cent aan kosten in rekening gebracht.

Voordeel bij partners met uw Vrijwilligerpas

Dankzij de Vrijwilligerpas Krimpenerwaard krijgt u voordeel bij partners bij u in de buurt. Welke voordelen u geniet en van welke speciale aanbiedingen u kunt profiteren, ligt aan de betreffende partner. Via onderstaande knop kunt u zien waar u met uw Vrijwilligerspas kunt betalen en per partner zien welk voordeel u krijgt. Door op het logo te klikken, komt u op de pagina met daarop de aanbieding van de desbetreffende partner.

Eenvoudig in gebruik

De Vrijwilligerpas Krimpenerwaard is heel eenvoudig in gebruik. U gebruikt de pas in de winkel gewoon als spaar en betaalpas. De Vrijwilligerpas Krimpenerwaard wordt door de betaalautomaat gehaald en de winkelier zorgt ervoor dat het aankoop bedrag minus uw voordeel (korting) van uw pas wordt geschreven. Is uw tegoed niet toereikend dan kunt u het eventuele restbedrag gewoon op reguliere wijze betalen.

 

Vraag & Antwoord

Heeft u nog vragen? De antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u terug onder Vraag & Antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Onderaan deze pagina vindt u informatie bij wie u uw vraag kunt stellen.


Vrijwilligerspas Krimpenerwaard

De vrijwilligerspas is een blijk van waardering voor alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de lokale omgeving. Met deze voordeelpas wil de gemeente met lokale partners “Samen in de Krimpenerwaard” iets terug doen
voor deze onmisbare groep.

      GROUPCARD
 Naar boven